Laadukkaat kotisivut laajalla monipuolisilla ominaisuuksilla.

Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat yrityksesi digimarkkinoinnin peruskallio. Huolellisesti toteutetut verkkosivut tutkitusti tehostavat myyntiäsi ja tuovat yrityksellesi liidejä.

Varaa aika neuvotteluun, kun sinulle sopii tai soita vaikka heti.

Toteuttamiamme kotisivuja

Valjasta kaikki teho käyttöösi monipuolisilla ominaisuuksilla

Helppokäyttöinen

WordPress mahdollistaa helpon sisällön muokkaamisen milloin haluat. Tässä ei tarvita koodarin taitoja, homma hoituu ihan perustallaajalta!

Monipuolinen

Pystymme toteuttamaan monenlaisia ominaisuuksia sivuillesi. WordPress tarjoaa myös monenlaisia lisäosia, lähestulkoon kaikki on mahdollista!

Turvallinen

WordPress julkaistiin ensimmäisen kerran avoimen lähdekoodin tuottamismenetelmällä jo vuonna 2003. Sen ydin on turvallinen, ja toimimme aina lisäosia asentaessa tietoturvan periaatteita noudattaen.

Optimoitu

Noudatamme hyviä hakukoneoptimoinnin periaatteita jo sivuston suunnitteluvaiheesta lähtien. Jos siis päätät aloittaa hakukoneoptimoinnin, on sinulla jo valmiiksi hyvät puitteet tehokkaalle kampanjalle.

Kaikki toteuttamamme kotisivut sisältävät nämä asiat:

Kotisivujen ominaisuudet

Miksi tilata kotisivut yritykselle ammattilaiselta?

Kotisivut toimivat huippumyyjänä ympäri vuorokauden

Hyvin suunnitellut ja toteutetut kotisivut toimivat ympärivuorokautisena myyjänä yrityksellesi. Yrityksen kotisivut ovat nykypäivänä lähestulkoon aina asiakkaan ensikosketus yritykseesi, joten tässä ei kannata säästellä.

Rakenna ja vakiinnuta brändisi

Hyvin rakennettu brändi on kullan arvoinen. Ilmeikkäät kotisivut ovat vankka jalusta yrityksesi brändille. Kotisivut voidaan rakentaa yksilöllisiksi, juuri sinun toiveidesi mukaiseksi ilmeikkääksi kokonaisuudeksi. Hienot kotisivut jäävätkin parhaiten mieleen.

Nopeus on tärkeää, hitaat sivut nakertavat käyttäjäkokemusta

Raskailla ilmaislisäosilla rakennetut kotisivut ovat hitaat ja hankalat käyttää erityisesti mobiililaitteilla. Anna meidän rakentaa verkkosivusi nopeusoptimointi mielessä pitäen, jolloin saat yrityksesi käyttöön huippunopeat kotisivut.

Näin työ etenee.

Verkkosivuston valmistuminen — vaihe vaiheelta

Pyrimme tekemään kotisivujen tuottamisesta heti aloituspalaverista julkaisuun asti mahdollisimman vaivatonta ja helppoa sinulle. Voit kuitenkin halutessasi olla mukana tuottamisessa niin paljon kuin haluat.

1. Maksuton aloituspalaveri

Koko projekti alkaa täysin ilmaisella nykytilanteen analyysillä ja tarvekartoituksella. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään: saat päättää rauhassa, että mitä haluat lähteä toteuttamaan.

2. Avainsanatutkimus

Kun olet tehnyt päätöksen kotisivujen tilaamisesta, lähdemme selvittämään toimialasi parhaita hakusanoja. Annamme sinulle selkeän listan tehokkaista hakusanoista, joista kannattaa kilpailla.

3. Sisältösuunnitelma

Kun avainsanat on selvitetty ja ne ovat mielestäsi sopivia, lähdemme suunnittelemaan sisältöä. Voit tässä vaiheessa päättää, että tuotatko sisällön itse vai haluatko antaa sen meidän hoidettavaksi.

4. Teemasuunnitelma

Teemasuunnitelman aikana päätämme yhdessä sivuston tyylin ja teeman. Esimerkiksi värikartta tehdään tässä vaiheessa. Tässä vaiheessa ei vielä lyödä mitään pysyvästi lukkoon: nämä toimivat pohjana uusille kotisivuille.

5. Demoversio

Ensimmäinen versio kotisivuistasi on nyt valmis! Lähetämme sinulle linkin, jonka kautta pääset tarkastelemaan kotisivuja.

6. Muutospyynnöt

Kun olet päässyt katsomaan demoversiota, voit antaa muutospyyntöjä tai hyväksyä kotisivut sellaisenaan.

7. Käyttökoulutus

Jotta pystyt tekemään itse muokkauksia kotisivuillesi, tarjoamme peruskoulutuksen, jolla saat tarvittavat tiedot esimerkiksi tekstien muokkaamiseen ja kuvien vaihtamiseen.

8. Sivuston käynnistys

Hyväksyttyäsi sivuston, se julkaistaan verkkoon. Tässä vaiheessa annamme sivustokartan Googlelle, jonka jälkeen sen indeksointi alkaa.

9. Jatkuva hakukoneoptimointi

Jatkuva hakukoneoptimointi on maksullinen lisäpalvelu. Sen avulla saat konkreettisesti kehitettyä sivustoasi niin, että se tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaitasi ja tuottaa sitä kautta enemmän liidejä.

Tilaa täysin maksuton analyysi sivustosi nykytilanteesta.

Tilaa täysin maksuton verkkosivuston auditointi, jossa käymme läpi sivustosi nykytilanteen sivuston toiminnallisuuden ja hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Esittelemme analyysin etäpalaverin muodossa, joten tarvitset tietokoneen ja internet-yhteyden. Annamme sinulle samalla tarjouksen ja tiedon siitä, että mitä kehitettävää sivustolla on. Analyysiä tilatessasi et sitoudu mihinkään. Varaa analyysin läpikäyntiä varten noin 30-45 minuuttia aikaa, jotta ehdimme käydä asiat läpi rauhassa. Palaverin päätteeksi saat analyysin sähköpostiisi veloituksetta, vaikka et mitään päätyisi tilaamaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita