Sisällöntuotanto

Tuoretta, yksilöllistä ja juuri sinulle kirjoitettua hakukoneoptimoitua sisältöä sivustollesi.

Huolellisesti suunnitellulla ja ammattimaisesti puhtaaksi kirjoitetulla sisällöllä erotut massasta.

Hyvin tehtynä sisältö herättää kohderyhmässäsi kiinnostusta, huomiota ja tunteita. Tuoreen ja oikeaoppisesti kirjoitetun sisällön merkitys on suuri sekä asiakkaalle, että hakukoneoptimointiin liittyvissä toimenpiteissä. Monipuolinen ja asiakkaan kysymyksiin vastaava sisältö tuo aina pisteitä hakukoneoptimoinnissa. Perehdymme aina yrityksesi toimialaan, jotta voimme tuottaa faktapohjaista ja totuudenmukaista sisältöä.

Hyvin kirjoitettu teksti kertoo yrityksesi tunnollisuudesta, asiantuntevuudesta ja ammattimaisuudesta.

Hyvin kirjoitettuun sisältöön kannattaa ehdottomasti panostaa, sillä asiakas useimmiten erottaa puuhastelijat ammattilaisista nimenomaan palveluntarjoajan tarjoamasta sisällöstä ja arvosta. Hyvin suunniteltu ja laadittu sisältö herättää sekä luottamusta että tuo lisäarvoa asiakkaan ostokselle.

Tuottamamme sisältö perustuu seuraaviin kulmakiviin:

Mitä sisältöä tuotamme?

Kaikki verkkosivustoille tuottamamme sisältö on aina hakukoneoptimoitu. Tämä tarkoittaa sitä, että teksti on kirjoitettu parhaat toimialasi hakutermit mielessä pitäen, jolloin ne on helpommin löydettävissä Googlesta. Lisäksi ne tehostavat näkyvyyttäsi eniten hakuja tuottavilla hakutermeillä.

Artikkelit ja blogikirjoitukset

Laadimme sinulle laadukkaita ja mielekkäitä artikkeli- ja blogikirjoituksia tarpeidesi mukaan. Ajankohtaiset ja säännöllisesti julkaistut artikkelit ovat erinomainen keino tehostaa hakukonenäkyvyyttäsi. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään myös visuaalisia elementtejä, kuten kuvia, kuvioita ja graafeja.

Sosiaalisen median tekstit

Toteutamme sosiaaliseen mediaan julkaistavat tekstit ammattimaisesti. Sosiaaliseen mediaan julkaistava sisältö tuotetaan aina kohderyhmä mielessä pitäen, jotta se vetoaa juuri oikeisiin asiakkaisiin.

Mainostekstit

Esimerkiksi Googlessa tehtävän mainonnan yhteydessä on tärkeää laatia asiakkaan huomiota herättävä teksti, sillä mainoksia on yleensä esillä useita. Vaihtoehtoja on siis monia, eli kannattaa erottua joukosta mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla mainoksella.

Tuotekuvaukset

Kirjoitamme esimerkiksi verkkokauppaasi tulevien tuotteiden tuotekuvaukset niin, että ne löytyvät hyvin Googlen hausta, herättävät asiakkaan mielenkiinnon ja johtavat lopulta ostopäätöksen tekoon.